Hvor meget koster det at have et websted?

Spørgsmålet “Hvor meget koster et websted?” Det er en konstant debat blandt virksomhedsejere. Der er mange muligheder, der kan imødekomme dine behov. Du har mulighed for at ansætte et webdesignfirma, outsource dit websted eller bruge en webstedsdesigner. De fleste mennesker foretrækker at opbygge deres egen hjemmeside. Denne mulighed er normalt lettere og mere omkostningseffektiv. Dette er nogle vigtige ting at huske, før du træffer din endelige beslutning.

Webbureau til at outsource et websted

Outsourcing af webstedsdesign reducerer faste omkostninger såvel som timelønsomkostningerne. Outsourcing skærer ned på den tid, det tager at udføre HR-opgaver. Dette giver dig mulighed for at bruge din tid på kerneforretningsaktiviteter. Seadev, et outsourcingfirma, kan styre alle aspekter af ansættelsesprocessen, herunder gennemgang af CV’er, interview med kandidater og onboarding af nye medarbejdere. De kan også overvåge projektets økonomi. Det bedste er, at de vil være bedre rustet til at træffe informerede beslutninger for din virksomhed.

Mange interne teams er bekendt med visse værktøjer og platforme som Drupal eller WordPress. Outsourcede teams skal være fortrolige med mange værktøjer og platforme. Dette vil gøre det lettere for dem at vælge det bedste værktøjssæt til deres job. Det er muligt for et internt team at have en stor forståelse for din virksomhed og it-behov. Derfor er det en smart idé at outsource projektet.

Brug en webstedsbygger

De funktioner og tilpasninger, du vælger, påvirker omkostningerne ved dit websted. Du kan oprette et simpelt websted til så lavt som 1,000 dollars ved hjælp af en gratis webstedsskaber som Squarespace, WordPress og Wix. Omkostningerne ved mere fleksible platforme kan være så høje som femten til tre hundrede dollars om måneden. De samlede webstedsomkostninger stiger afhængigt af, hvor tilpasselig du vil have det til at være.

Designteams vil også blive påvirket af budgettet. De fleste webudviklingsbureauer starter projekter til $ 10k eller mindre. Freelancere og uerfarne bureauer vil ofte oprette hjemmesider med et mindre budget. Selvom du muligvis kan få et websted, der fungerer med et mindre budget, er der stadig risiko for at miste kvalitetskontrol og kompromittere aktualitet.

En webdesigner er et godt valg.

Det er vigtigt at overveje omkostningerne ved at ansætte et webdesignfirma. Webdesignere kan opkræve forskellige priser for forskellige projekter. En ny klient kan dog blive opkrævet mindre end en eksisterende klient. Overvej også den tid, der kræves for at fuldføre projektet. Det er vigtigt at huske, at webdesignere kan være dyre, så budget i overensstemmelse hermed.

Ansættelse af en webdesign professionel kan være dyrt, men resultaterne er værd at koste. En professionel webdesigner kan hjælpe dig med at konvertere trafik til dit websted til betalende kunder. Ansæt en professionel for at sikre, at du får et produkt af høj kvalitet. For at reducere omkostningerne kan professionelle webdesignere sænke prisen på pakker.

WordPress

WordPress kan være dyrt. Et premium-tema eller plugin kan koste mere end selve webstedet. Derudover skal du muligvis betale for opgraderinger eller sikkerhedsopgraderinger. Et SSL-certifikat kan også være påkrævet. De kan variere i pris fra $ 50 om året til flere hundrede. Selvom et SSL-certifikat ikke koster meget på forhånd, vil det forbedre dit websteds sikkerhed samt øge dit salg.

Et domænenavn og webhosting kan være påkrævet afhængigt af formålet med dit websted. Et domænenavn er online-ejendommen og bør holdes sikkert af ejeren. Et e-handelswebsted har brug for et tema, der matcher dets formål. De rigtige udvidelser og plugins er vigtige. Dette er en vigtig del af webstedsdesign. Selvom det kan virke dyrt, er det det værd.