De hotteste Halloween kostumer af hele tiden

Halloween kostumer er populære kostumer båret under eller på Halloween, en årlig festival, der falder den 31 oktober. En præ-tekstuel henvisning til iført Halloween kostumer i Halloween kommer fra Skotland omkring 15 85, men de kan sandsynligvis dato meget tidligere. Den gamekeeper’s paryk er et klassisk eksempel på Halloween kostume, og det blev først populært, da det blev præsenteret i en animeret spillefilm. Karakteren fra filmen, som er gamekeeper, er godt husket for sin skræmmende Halloween maske og hans uhyggelige paryk.

I de første år af USA, troede de fleste mennesker, at Halloween kostumer var hvide eller så simpelt som sort tøj med spøgelse eller djævel ansigter på dem. Men efter året seksten, begyndte denne tendens til at ændre sig, og flere mennesker nød at gå ud til Halloween festlighederne i deres kostumer valg. Dette er grunden til de mange forskellige Halloween kostumer til det tyvende århundrede er så imponerende. De tidligere stilarter var så tam som penny-nosed stedmor fra Dora Explorer-serien, men efter denne æra mulighederne for Halloween kostumer til voksne virkelig udvidet.

Kostumet valg for dem, der elsker tegneserien viser Scooby Doo, for eksempel, er en lilla, sjov-kærlig hund med en stor, smilende ansigt. Karakteren, der er kendt for at være en prankster, elsker at gemme sig inde i fugleskræmsler og skræmme folk. En af de mest berømte Halloween kostumer båret af Scooby Doo er hans foretrukne kæledyr, en ræv. Det ville være noget af en bedrift for Scooby at klæde sig ud som en ræv og gå ud om aftenen; han foretrækker at holde sig til sine sædvanlige aktiviteter og tricks. De fleste af de andre figurer i serien kan findes på et eller andet sted i mange af de Halloween kostume guiden slidt til feriesæsonen.

For et par årtier, var det vilde vesten blandt de mest populære tema og kostume muligheder for Halloween. Børn elskede det vilde vesten, fordi de kunne klæde sig ud som cowgirls, cowboys, indianere og meget mere. Når det kom til kostumer til voksne, valgte de ofte noget i retning af en cowgirl pirat eller en revolvermand. Mens det vilde vesten havde færre formelle kostumer end Halloween kostumer i slutningen af det 19. århundrede, er der stadig nogle, der ser passende ud for denne tid af året.

Årtiet efter begyndelsen af 1900-tallet havde mange populære valg til Halloween kostumer til voksne. Nogle af de mest populære valg af beklædning i dette årti omfattede superhelte som Batman og Superman, samt tegnefilm og figurer fra Wizard of Oz og Looney Tunes-serien. Halloween parter i slutningen af tyverne og begyndelsen af trediverne ofte featured versioner af de samme tegn og blev overværet af det største udvalg af mennesker i byen. Ud over superhelte- og tegneserieinspirerede outfits var der også stor vægt på tøj med farverne rød, hvid og sort. Disse levende farver parret med fjerhatte og fjer Boas gav disse festgæster fra 1920’erne udseende af at være klar til en episk kamp. Selvfølgelig var der altid Jack O’Lantern monster kostume, der glædede børn overalt!

Endelig er der årtierne efter starten på Anden Verdenskrig. Det tøj, der blev båret under Anden Verdenskrig havde et meget anderledes udseende end hvad der var slidt for Halloween kostume parter i de foregående år. Snarere end lyse rødt og orange, outfits var næsten sort i farven og fremhævede en række pletter og stjerner. Mens Anden Verdenskrig resulterede i væksten i superhelte genren, det førte også til oprettelsen af nogle helt unikke outfits, såsom Griswold Flash. Ingen anden æra har oplevet en sådan genopblussen i Halloween kostume popularitet som de sidste 20 år, hvilket betyder, at du altid kan finde et kostume, der passer til din smag.