Er du ISO revisor-fobiske?

Der er mere smertefuldt: en revision eller tilbringe ferien med tante Sally og hendes grønne Jell-O mug? Enten måde, din virksomhed revision stadig væve i dit sind, men det bør ikke være det skræmmende – tværtimod. Desuden revisioner selv Sally”” sig selv når hun gør sin skimmel, som hun tester for tykkelse og smag. Hun ønsker blot at forbedre.
Løse problemet
Så hvad vil du gøre ved din virksomhed revision? Hvor omkring gøre et kvalificeret gæt hvad problemet er, tildele nogen til at “ordne” det, og læne sig tilbage og slappe af… for en anden måned eller deromkring? Dette er blot endnu en kortsigtet løsning.
Tackle revision hovedet på
I stedet, hvorfor ikke tackle revision hovedet på, og sparke sin butt. En mærkelig måde at sætte det, måske, men det er hvordan jeg ser en revision efter at deltage i en intern revisor færdigheder klasse. Må ikke få mig forkert, jeg stadig styre af min egen herlige udtalelse. Men det fik mig tænker at måske holdning “bare fakta, Frue” holder mere vand (og mindre varm luft).
Luk systemet huller
Med rollespil og faktisk skriver mit eget revisionsplaner og rapporter, fik jeg at se hvorfor ubestrideligt bevis er så afgørende for at forbedre og selv lukke hullerne i virksomhedens system. Det bliver sådan en anden verden, når du kan se på første hånd alle scenerne.
Selvfølgelig, satte Les Cornelius, Quality Assurance koordinator for Lee BioSolutions, Inc., det bedre end jeg kunne. “Rolle spiller og specifikke eksempler var nyttige elementer, fordi de fuldt ud udøve hjerne i dets læring kapacitet og hjælpe internalisere og bevare læren”
Administrere med ubestrideligt bevis
Men jeg spurgte mig selv, hvorfor disse lærdomme? Hvorfor har du brug for ubestrideligt bevis, og hvorfor ikke er vores bedste gæt godt nok? Det er fordi jeg så, uden ubestrideligt bevis, vi vil administrere ved sæde for vores bukser og bare argumentere frem og tilbage vores subjektive udtalelser i stedet for at opdage, hvad er faktuelt korrekt. Vi vil aldrig udrette noget med sikkerhed, og vi kunne gøre noget forkert, der kunne sætte dig tilbage endnu mere.
Foranstaltning Performance forbedringer
Men som med alt, beviset er i budding, så hvad er resultatet? I klassen så jeg talrige eksempler på at bevise, at forvaltningen af objektive beviser fører til bedre og højere ydeevne. Og dette fører til målelig forbedring af hele systemet. Enkel og alligevel kompleks. Kompleks, men enkel.
Foretage din egen revision
I en nøddeskal, hvis du kun vil tage i de kommende måneder for at forbedre din job og virksomhed, vil jeg varmt anbefale en intern revisor færdigheder klasse. Du vil komme væk med den viden til at gennemføre en intern revision og forbedre virksomhedens system. Og måske endnu vigtigere, kan du ansigt din frygt – og forhåbentlig undgå tante Sally skimmel.

7 thoughts on “Er du ISO revisor-fobiske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.