Praktisk talt lige betaling Relief

Hvis du indledte tidlige udlodninger fra din individuelle Pension konto (IRA) i de sidste par år ved hjælp af en væsentligt lig betalingsplan, kan din årlige fordeling beløb være mere end din nuværende kontosaldo kan bære. Du tror måske, der er intet du kan gøre for at ændre beløbet på din distribution og bremse nedbrydningen af din IRA konto. Det er ikke sandt. IRS nu tillader dig at lave en engangs permanent reduktion til din årlige beløb, distribution.
Det primære formål med en IRA er at akkumulere aktiver for pensionering. Derfor distributioner taget før alder 59 ½ er omfattet af en 10% for tidlig distribution straf, medmindre en undtagelse finder anvendelse. En sådan undtagelse er et væsentligt lig betaling plan, hvilket som bekendt er underlagt flere krav. For eksempel, din kan ikke stoppe eller på anden måde ændre din udlodninger indtil de længere på fem år, eller indtil du når alderen 59 ½.
Under din væsentligt lige betaling plan, din distribution beløbet var formentlig beregnet ved hjælp af tre IRS godkendte metoder: livrente, afskrivninger eller levetid. Metoderne livrente og amortisering bruges oftere, fordi de producerer de store distributionsbeløb, der nemt matches til indkomst behov.
Både afskrivning og livrente metoder har en fast årlig distribution beløb. Det beregnes en gang – i begyndelsen af din betaling strøm – og den årlige fordeling beløb kan ikke ændres. Dette er, hvad adskiller metoderne amortisering og livrente fra metoden levetid. Hvis du bruger en af disse metoder og din kontosaldo oplever en betydelig tilbagegang, kører du muligvis en betydelig risiko for at udtømme hele din konto.
Den årlige fordeling beløb for metoden levetid genberegnes årligt baseret på din nuværende alder og saldo. Hvis du har oplevet en betydelig nedgang i saldoen på din konto på grund af de nuværende økonomiske betingelser, vil din årlige fordeling beløb automatisk justeres nedad. Denne fleksibilitet sikrer, at distributioner fortsat på en rate din nuværende kontosaldo er i stand til at opretholde.
Hvis du i øjeblikket ved hjælp af metoden livrente eller amortisering, tillader IRS nu dig at gøre en engangs, permanent kontakt til metoden levetid, så du kan reducere din årlige fordeling beløb. Antag for eksempel, du var en 54-årig individuelle tager distributioner under metoden livrente af $49,460 hvert år. Hvis du vælger at skifte, beløbet på din distribution for det aktuelle år ville blive reduceret til $14,234. Dette er en betydelig reduktion.
I vurderingen af om at gøre denne switch, skal du overveje mange spørgsmål. For eksempel skal du vejer effekten af fortsætter din aktuelle distribution strøm mod at tage en reduceret årlige fordeling beløb. Du skal også overveje timingen af parameteren. Ikke alle vil være i stand til at skifte for indkomståret 2005. Før du foretager parameteren engangs, permanent, kan du drøfte disse og andre relevante spørgsmål med din bankrådgiver eller beskatte professionelle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.